Oldal kiválasztása

Állatkertünk küldetése egyértelmű: oktatás és látogatói élmények révén hozzuk közelebb a természet csodáját az emberekhez, váltsuk ki belőlük az élővilág tiszteletét és tegyünk közösen a fajok fennmaradásáért.

Küldetésünkben számos nagyvállalat, helyi cég, intézmény és maguk a látogatók is a segítségünkre vannak. Figyelemfelhívó és fontos támogatás, amikor partnerkapcsolatainkat új taggal tudjuk bővíteni. Együtt tesszük könnyebbé annak a közel 20 fajmegmentő programhoz tartozó és számos veszélyeztetett fajnak a tartását, amelyek fennmaradásában az állatkertek szerepe kiemelten fontos.

A Telekom Tettek hálózata mindenki számára biztosítja annak a lehetőségét, hogy a net segítségével minél nagyobbat léphessen előre nem csak a saját, de közössége életében is. Kellő tettrekészséggel, optimizmussal és nyitottsággal az ötleteket tettekre válthatjuk. Ezt tette a Telekom is a Pécsi Állatkerttel kötött együttműködéssel. Támogatásával és a prérikutya csapat örökbefogadásával a cég részt vállal az állatkert fajok védelmében tett erőfeszítéseiben és a felnövekvő nemzedék magas színvonalú oktatásában. A Telekom élen jár a fenntarthatóságban. Felelős hozzáállással, környezettudatos megoldásokkal azon dolgozik, hogy jövőnk minél élhetőbb legyen. Tegyünk érte közösen!

 

 

Share this Tweet this Share this Share this Pin this
Családbarát hely ZooLive gomb