Oldal kiválasztása

Örökbefogadás

A karácsonyi ajándéknak szánt örökbefogadásokat csütörtök délig (2019.12.19. 12:00) tudjuk fogadni!

Támogatnád kedvenc állatod gondozását és etetését? Te is segíthetsz, ha belépsz az ÖRÖKBEFOGADÓ SZÜLŐK KLUBJÁBA!

Annyit kell csak tegyél, hogy egy kellemes állatkerti séta közben, vagy akár a Pécsi Állatkert honlapját böngészve kiválasztod a Számodra legkedvesebb állatot, akit örökbe szeretnél fogadni. Az örökbefogadásnak több fokozata is van, de már ötezer forintért büszkélkedhetsz az ÖRÖKBEFOGADÓ SZÜLŐ titulussal.

Az örökbefogadás menete:

Az állatkert területén a Pénztárnál tudod jelezni örökbefogadási szándékodat, ahol kedves munkatársaink segítenek Neked az ügy intézésében. Körülbelül 10-15 percet vesz igénybe az egész folyamat.

Online a http://pecszoo.hu/orokbefogadoi-urlap/ felületen űrlapunk kitöltésével indíthatod meg az örökbefogadás folyamatát. Átutalással fizethetsz, mi pedig postázzuk Számodra okleveled és ajándékodat.

Egyéb tudnivalók az örökbefogadásról:

Az örökbefogadás időtartama 1 év. Örökbefogadás esetén a pénztárban csak az 1000 forint többszöröseire vonatkozó árakat tudjuk kezelni. Magánszemélyként testvérpár is örökbe fogadhat, ők egy oklevelet és egy ajándékot kapnak. Az örökbefogadó nem viheti ki az állatkertből az állatot, illetve jogai azonosak a többi állatkerti látogató jogaival.

Az örökbefogadás fokozatai:

Magánszemélyek számára

Bronzmancsos örökbefogadás*

6.000 és 11.000 forint közötti összeg fejében adunk Neked egy Örökbefogadói oklevelet és egy állatkertes nyakpántot, illetve az állatkert honlapján feltüntetjük neved, mint büszke örökbefogadó szülő. Minden örökbefogadó szülőt meghívunk az évente egyszer megrendezésre kerülő Nevelőszülők Napjára.

Ezüstmancsos örökbefogadás*

12.000 és 24.000 forint közötti összeg fejében adunk Neked egy Örökbefogadói oklevelet és egy állatkertes nyakpántot és egy tiszteletjegyet, illetve az állatkert honlapján feltüntetjük neved, mint büszke örökbefogadó szülő. Minden örökbefogadó szülőt meghívunk az évente egyszer megrendezésre kerülő Nevelőszülők Napjára.

Aranymancsos örökbefogadás*

25.000 forint feletti örökbefogadási összeg fejében adunk Neked egy Örökbefogadói oklevelet és egy állatkertes nyakpántot, az állatkert honlapján, illetve az örökbefogadói falon – az állatkert területén -feltüntetjük neved, mint büszke örökbefogadó szülő. Minden örökbefogadó szülőt meghívunk az évente egyszer megrendezésre kerülő Nevelőszülők Napjára.

*18 év feletti örökbefogadóknál a Bronz fokozatú, Ezüst fokozatú, illetve Arany fokozatú örökbefogadás elnevezés él.

Cégek számára:

Platina fokozatú támogató

50.000 forint érték feletti támogatás esetén az állatkert köszönetet mond egy támogatói oklevéllel, két darab családi jeggyel és a cég nevének megjelenítésével a támogatói falon.

Smaragd fokozatú támogató

100.000 forint érték feletti támogatás esetén az állatkert köszönetet mond egy támogatói oklevéllel, négy darab családi jeggyel, cég logójának megjelenítésével a bejárati tévén és a cég nevének megjelenítésével a támogatói falon.

Gyémánt fokozatú támogató

300.000 forint érték feletti támogatás esetén az állatkert köszönetet mond egy támogatói oklevéllel, tíz darab családi jeggyel, a cég reklámspotjának levetítésével a bejárati tévén, az állatkerti eseményeken való céges jelenlét biztosításával és a cég nevének megjelenítésével a támogatói falon. Továbbá cége nevét, rövid bemutatkozását egy közösen meghatározott dizájnú A3-as méretű táblán elhelyezzük az örökbefogadott állat kifutójánál is.

Családbarát hely ZooLive gomb