Oldal kiválasztása

etterem

Étterem

A főépületben készételekkel, felnőtt- és gyerekmenükkel, szeszes italokkal, kávéval és egyéb ínyencségekkel várják vendégeinket a Diacell Kft. dolgozói. Jó idő esetén a terasz lehetőséget biztosít, hogy kellemes környezetben fogyassza el ételeit, italait.
Érdeklődni lehet: Diacell kft. +36 30 444 9195

bufeBüfé

Ha elfáradna az állatkerti séta után, vagy a játszótér nyújtotta lehetőségek miatt megszomjazott, az állatsimogatóhoz vezető úton, a régi állatkert bejáratát idéző büfében felfrissülhet.
Érdeklődni lehet:  Diacell kft. +36 30 444 9195

ajandekAjándékbolt

A főépületben található ajándékboltunkban különféle plüss- és műanyag játékokkal, könyvekkel, saját gyártmányú pólókkal, bögrékkel, kulcstartókkal térhetnek haza vendégeink.
Az ajándékbolt december 1-től február 28-ig, 10-14 óráig van nyitva.

pelenkazoPelenkázó

Két helyen is lehetőséget biztosítunk. A főépületben és az állatsimogató mellett találnak erre megfelelő lehetőséget a legkisebbekkel érkezők.

jatszoterJátszótér

Minden igényt kielégítő, hangulatos játszótér várja a gyerekeket, fa elemekkel, faragott állatfigurákkal.

liftLift

A főépület adottságaihoz igazodva a kerekesszékkel rendelkező látogatóknak és a babakocsis vendégeknek szeretnénk segítséget nyújtani, hogy a felső szinten található terrárium gyűjteményi részeit is meg tudják tekinteni.

oktatasOktató- és rendezvényterem

A 45 fős oktatótermünk rendelkezik minden olyan technikai adottsággal, amelyek segítségével az oktatási ajánlatunkban feltüntetett órákat le tudjuk bonyolítani számos szemléltető eszköz, ill. élőállat segítségével. Saját mellékhelységgel rendelkezik, elkülönítve a látogatói tértől.
Kisebb céges tréningekhez, továbbképzésekhez ajánljuk még, ahol fontos, hogy aktív kikapcsolódási programot is nyújtsanak a résztvevők számára, az állatkert adta környezet keretein belül.
Bővebb információt és ajánlatot az info@pecszoo.hu e-mail címen kaphat!

szulinapSzülinapi party

Kicsi a lakás és túl sok a gyerek barátja? Nem tud már jobbat kitalálni, mint a székfoglaló? “Vaduljon el” az állatkertben és tegye emlékezetessé gyermeke szülinapját zoopedagógus kollégánk segítségével!

wifiWIFI

WIFI-csatlakozási lehetőség csupán a főépületben érhető el!

elsosegelyElsősegélynyújtó hely

A pénztáraknál kérhet erre vonatkozóan segítséget kisebb sérülések esetén.

ikonok-01_kicsiKürtöskalács

Az állatkerti sétában elfáradva, a látogatóknak lehetőségük van frissen készült nassolni valót vásárolni. A kürtöskalácsos faházikóban, faszénen sült, tojásmentes kürtöskalács várja az édesszájúakat, méghozzá többféle ízben.
Érdeklődni lehet: Csetényi Róbert 06 70 424 7300

ikonok-02_kicsiLátogatói fotózás

Az állatkertben szerzett kellemes élményeket egy egyedi, állatkertes kerettel ellátott fotó formájában haza is vihetik látogatóink. Erre hol van lehetőségük? Közvetlen a főépület mellett található faházban.
Érdeklődni lehet: Szeibert Tibor 06 30 216 9560

Családbarát hely ZooLive gomb