40858886_1799986693411608_8546673989177573376_n

 

Állatkerti Pizsamaparti, avagy Aludj a cápával!

Bemutatjuk a tengerek és óceánok lélegzetállító világát! A Pécsi Állatkert egy olyan kalandra hívja a gyerekeket, amit biztos, hogy soha nem fognak elfelejteni!  Ez az Állatkerti Pizsamaparti, ahol a pizsamás kalandorok mellett az éjszaka ragadozói húzzák majd a lóbőrt. A gyerekek éjjel kalandoznak az állatkertben, kincsek után kutatnak, és testközelből ismerik meg a világ legkülönbözőbb élőlényeit. Állatsimogatás, állatetetés, bátorságpróba és még sok érdekesség!  A pizsamapartin ráadásul olyan helyekre is bekukkanthatnak, ahová látogató még nem tette be a lábát. A Da Vinci TV állati élményóráján pedig mozizással és játékkal egybekötve tudnak meg további nem várt érdekességeket a tengerek lakóiról.  A Pécsi Állatkert éjszakai felfedezése nem mindennapi program a Da Vinci Pizsamaparti keretében.

A Da Vinci PIZSAMAPARTI olyan egyedülálló program, amelyen a 7-13 éves gyermekek élményeken keresztül, szórakoztató módon ismerkednek meg a helyszínekhez kapcsolódó tematikákkal. Az éjszakai kalandok végeztével a „pizsamás felfedezők“ az állatkert Akvárium-Terráriumában töltik az éjszakát.

JELENTKEZÉS:
A pizsamaparti előzetes jelentkezéshez kötött, jelentkezni a pizsamaparti@mertmarketing.hu címen lehet.
Szükséges információk a jelentkezéshez: résztvevő neve és életkora, szülő/gondviselő neve, elérhetőségei (email cím + telefonszám, számlázási cím).

A Da Vinci Pizsamaparti belépőjegy tartalma:
– Pécsi Állatkert és Akvárium Terrárium belépő
– Da Vinci Kids élményóra
– Exkluzív éjszakai állatkerti program
– 12 órás felügyelet
– vacsora (töltött sós péksütemény), ásványvíz, reggeli (cornflakes-es joghurt + gyümölcslé)
– hálózsák biztosítása az alváshoz, amennyiben nem áll rendelkezésre,
– 1 hónapos előfizetés a Da Vinci Kids videótár apphoz: https://www.davincikids.tv/hu/how-to-get-da-vinci-kids-app/
Az ajándék előfizetés android eszközzel használható.
– REGIO JÁTÉK kupon (10% kedvezmény)
– Pécsi Állatkert és Akvárium Terrárium búcsúajándék

ÁRAK: 8000 Ft/ fő

Maximális létszám: 30 fő

Lemondási feltételek:
A megrendelő a rendezvény időpontja előtt legkésőbb 7 (hét) nappal megtett írásbeli nyilatkozatával elállhat. Megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy ezen időpontot követő elállása esetén – ideértve azt az esetet is, ha a rendezvényen a jelentkeztetett gyermek előzetes értesítés nélkül nem jelenik meg – a belépődíj felét (4000 Ft) 5 (öt) napon belül kötbér jogcímén a szervező részére megfizeti. A megrendelő mentesül a kötbérfizetési kötelezettsége alól, ha elállására a megrendelő érdekkörén kívül eső okból, vagy bár a megrendelő érdekkörébe eső, de számára fel nem róható okból (pl. a részvételre jelentkező gyermek megbetegedése miatt) kerül sor. Ez utóbbi esetben a megrendelő köteles az elállásra okot adó körülményt hitelt érdemlő módon igazolni.

Fizetés a helyszínen, a Pécsi Állatkertben történik a regisztrációkor, készpénzben.

IDŐPONTOK:
A következő rendezvény időpontja:
Érkezés és regisztráció: 18:30-19:00
Hazaindulás másnap 8:30-9:00

SZÜKSÉGES FELSZERELÉS OTTHONRÓL:
– tisztasági csomag
– váltózokni
– pizsama
– kispárna
– polifoam
– zseblámpa
– hálózsák – amennyiben nem áll rendelkezésre, biztosítjuk.
– szükség esetén plusz élelem
– fakultatív: papucs