Oldal kiválasztása

27707543_1828273273911644_2082536270_o

A napokban egy új, érdekes szolgáltatással bővült a Pécsi Állatkert listája, az audio guide alkalmazással. A kezdeményezés célja, hogy kiegészítse az állatkerti séta során szerzett élményt, és bárki számára hozzáférhető idegenvezetést nyújtson! Az audio guide egy okostelefonra telepíthető program, mely különböző menüpontok alapján, hangfile-okra bontva mutatja be az állatkertet. Végighallgatásához az ajánlott látogatói útvonalat javasoljuk, mely a pénztárnál való fizetéskor a belépőjegy mellé kapott térképen és a látogatói utakon is fel van tüntetve. Az alkalmazás használata ingyenes, az audio guide könnyen letölthető az alábbiak szerint:

  1. Érkezéskor csatlakozzunk fel telefonunkkal a Pécsi Állatkert ingyenes Wi-Fi hálózatára (a hálózatra való felcsatlakozásra csak a Főépületben van lehetőség)!
  2. Töltsük le és telepítsük telefonunkra a Guide Now alkalmazást!
  3. Válasszuk ki a Guide Now listájából a Pécsi Állatkert elnevezésű kiállítást vagy használjuk a plakátunkon található QR-Kódot!
  4. Várjuk meg, míg a program betölti a kiállítás adatait!
  5. Indulhatunk felfedezni az állatkertet!

Az Audio Guide használatának megkönnyítése érdekében pénztárunkban telefonhoz csatlakoztató fülhallgató kapható 500 Ft/db áron, illetve lehetőség van külső akkumulátor bérlésére is 500 Ft/akkumulátor áron. Akkumulátor bérlése esetén 2000 Ft-os kauciót kérünk, melyet a látogatás végén visszafizetünk az eszköz leadása után!

Reméljük, látogatóink tetszését hamar elnyeri majd új szolgáltatásunk!

Share this Tweet this Share this Share this Pin this
Családbarát hely ZooLive gomb