Oldal kiválasztása

27654802_330114800809993_2526416871405816297_n

Jól sikerült állatkertünk új családi programjának, az Akváriumi Keringőnek a debütálása, a babák és a szüleik egyaránt élvezték az eseményt!  Jó hír a kisgyermekes családok számára, hogy februárban az Akváriumi Keringő mellett egy újabb programsorozat is indul a Pécsi Állatkertben!

Az Akváriumi Keringőt kifejezetten 0-1 éves kor közötti babák számára hirdettük meg, új rendezvényünkkel, a Dúdoldázooval a kicsit nagyobbakat szeretnénk megcélozni, 1-3 év közötti gyermekek és szüleik jelentkezését várjuk. Horváth Kornélia neve nem ismeretlen a kisgyermekes családok körében, hiszen Dúdolda nevű, interaktív zenés játéka számos gyermeknek szerzett már örömet. Az elmúlt időszakban állatkertünk látogatói is több alkalommal vehettek részt Dúdoldán családi rendezvényeinken. A DúdoldáZoo nevet viselő program célja az, hogy a Dúdoldát egy új, rendkívül érdekes környezetbe, az Akvárium-Terráriumba helyezzük: a foglalkozásnak a cápás akvárium előtti tér fog otthont adni, mely kiválóan alkalmasnak bizonyult az Akváriumi Keringőhöz is.

A DúdoldáZoo első alkalommal február 23.-án, pénteken kerül megrendezésre 16:00-tól, ezt követően terveink szerint havonta egy alkalommal újra  megrendezésre fog kerülni a program.  A foglalkozáson egyszerre maximum 20 gyermek és kísérőik tudnak részt venni. A gyermekek 1000 Ft/fő, a kísérőik pedig 500 Ft/fő áron látogathatják a DúdoldáZoo-t.

Fontos! Az Állatkert pénztárában a rendezvény napjáig, vagyis február 23., 15:50-ig lehetséges a DúdoldáZoo-ra jegyeket vásárolni, ezt követően pénztárzárás miatt már nem tudunk jegyeket kiadni! Megértésüket köszönjük!

A rendezvény plakátja az alábbi linkre kattintva érhető el:

Dúdoldázó

Share this Tweet this Share this Share this Pin this
Családbarát hely ZooLive gomb