Oldal kiválasztása

Napjainkban igen nagy népszerűségnek örvendenek a különböző szabadulószobák, illetve a szabadulószobák alapján létrehozott csapatépítő játékok: baráti társaságok, családok kedvelt szórakozása, amint a különböző logikai feladványokat megoldva a játékosok végül kijutnak a szobából. A Pécsi Állatkertnek régóta dédelgetett vágya volt egy szabadulószoba alapú játék létrehozása, mely álom a közelmúltban végre megvalósulhatott!

Július 1.-től Magyarországon egyedülálló csapatépítő-és érzékenyítő játék indul a Pécsi Állatkert területén. A játékot külső partnerünk, a Specko csapata üzemelteti. A Specko  fogyatékkal élőkből álló pécsi társadalmi vállalkozás, melynek tagjai segítik a játékosokat,  a többállomásos játék története és kihívásai pedig az ő életük nehézségeire világít rá. A Specko nevéhez több szabadulószoba és egy külső helyszínen játszható játék, a Paraerdő is köthető. Az új, állatkertes játék találóan a ParaZoo elnevezést kapta. A Pécsi Állatkert zootáborosai már kipróbálhatták a ParaZoo egy könnyített, kifejezetten gyerekek számára készült verzióját, köreikben nagy sikert aratott az új program!

A csapatépítő játékra legalább 3 fős csapatok jelentkezését várjuk! Bővebb információ és regisztráció: http://pecszoo.hu/parazoo/

Share this Tweet this Share this Share this Pin this
Családbarát hely ZooLive gomb