Oldal kiválasztása

Szeretettel várunk minden kedves látogatót október 31.-én egy izgalmakkal, kalandokkal és próbatételekkel teli délutánra/estére! Látogass el Halloween-kor és maradj estig a sűrű, sötét erdő mélyén rejtőző állatkertben. A rendezvény 14:00-19:00-ig tart, pénztárzárás 18:00-kor!

Részletes program:

14:00-18:00: Ingyenes arcfestés –  Szívesen átváltoznál elvarázsolt tökké, esetleg vámpírrá? Nálunk ez sem akadály, erről pedig arcfestőink gondoskodnak. Megtalálod őket az aula fölötti galérián, mely az akvárium-terrárium felöl közelíthető meg. 

14:00-18:00: Kézműves foglalkozás – Az élményeken túl szeretnél valami maradandót is magaddal vinni? Vegyél részt kézműves foglalkozásunkon, melyet az aulában, a bejárattól jobbra találsz meg.  

14:00-19:00: BájitaloZoo és VarázsétkeZoo – Elég bátor vagy megkóstolni egy boszorkányos menüt vagy egy titkos összetevőkből álló bájitalt? Akkor ezt a programot Neked találták ki. Gyere fel az állatkert legmagasabb pontjára, a medvén túlra a vadászházba! (Erre a programra lehetőség szerint hozz magaddal szájmaszkot is!)  

14:00-19:00: Bátorságpróba – Kész vagy szembenézni félelmeiddel és az ismeretlennel? Várunk erre a próbatételre a főépület oktatótermében, az akvárium-terrárium emeletén.

15.00 és 16:00: LámáZoo – Ha szeretnél találkozni lámáinkkal s netán finom falatokkal is kedveskednél nekik, akkor találkozzunk a madaras kapunál a két időpont valamelyikén! 

17:00 és 18:00: Állati Meglepetés TúráZoo – Találkozzunk a Fókalelátó-nál, ha egy izgalmas meglepetés túráZOOn vennél részt és szeretnéd tudni a részleteket! 

16:00: Jelmezverseny – Várjuk a bevállalós gyerkőcöket, akik megmutatnák nekünk milyen szuper jelmezzel tudják megtéveszteni a többieket! A jelmezversenyre főként az egyedi, saját készítésű jelmezeket várjuk. Regisztrálni 14:00-től 15:50-ig lehet a pénztár mellett. A verseny a főépület aulájában lesz, melyet az eredményhirdetés és díjátadó követ. A jelmezben érkező gyermekek (14 éves korig) 50% kedvezményre jogosultak a belépőjegy árából!

A rendezvény védettségi kártya és maszk nélkül látogatható, viszont az egyik legtitokzatosabb, leghátborzongatóbb feladatnál nélkülözhetetlen kellék lesz a maszk, így nem árt, ha van nálad!

 

 

Share this Tweet this Share this Share this Pin this
Családbarát hely ZooLive gomb