Oldal kiválasztása

Örökbefogadás

Támogatnád kedvenc állatod gondozását és etetését? Te is segíthetsz, ha belépsz az ÖRÖKBEFOGADÓ SZÜLŐK KLUBJÁBA!

Annyit kell csak tegyél, hogy egy kellemes állatkerti séta közben, vagy akár a Pécsi Állatkert honlapját böngészve kiválasztod a Számodra legkedvesebb állatot, akit örökbe szeretnél fogadni. Az örökbefogadásnak több fokozata is van, de már ötezer forintért büszkélkedhetsz az ÖRÖKBEFOGADÓ SZÜLŐ titulussal.

Az örökbefogadás menete:

Az állatkert területén a Pénztárnál tudod jelezni örökbefogadási szándékodat, ahol kedves munkatársaink segítenek Neked az ügy intézésében. Körülbelül 10-15 percet vesz igénybe az egész folyamat.

Online a felületen a következő űrlapunk kitöltésével indíthatod meg az örökbefogadás folyamatát:
http://pecszoo.hu/orokbefogadoi-urlap/ 

Átutalással fizethetsz, mi pedig postázzuk Számodra okleveled és ajándékodat.

Egyéb tudnivalók az örökbefogadásról:

Az örökbefogadás időtartama 1 év. Örökbefogadás esetén a pénztárban csak az 1000 forint többszöröseire vonatkozó árakat tudjuk kezelni. Magánszemélyként testvérpár is örökbe fogadhat, ők egy oklevelet és egy ajándékot kapnak. Az örökbefogadó nem viheti ki az állatkertből az állatot, illetve jogai azonosak a többi állatkerti látogató jogaival.

Az örökbefogadás fokozatai:

Magánszemélyek számára

Bronzmancsos örökbefogadás*

6.000 és 11.000 forint közötti támogatás esetén köszönet képpen átadunk Neked egy Örökbefogadói oklevelet, egy adatlapot az állatról, illetve az
állatkert honlapján feltüntetjük neved, mint büszke örökbefogadó szülő. Minden örökbefogadó szülőt meghívunk az évente egyszer megrendezésre
kerülő Nevelőszülők Napjára.

Ezüstmancsos örökbefogadás*

12.000 és 24.000 forint közötti támogatás esetén köszönet képpen átadunk Neked egy Örökbefogadói oklevelet, és egy adatlapot az állatról, illetve az állatkert honlapján feltüntetjük neved, mint büszke örökbefogadó szülő. Minden örökbefogadó szülőt meghívunk az évente egyszer megrendezésre kerülő Nevelőszülők Napjára.

Aranymancsos örökbefogadás*

25.000 forint feletti örökbefogadási támogatás esetén köszönet képpen átadunk Neked egy Örökbefogadói oklevelet, egy adatlapot az állatról és az állatkert honlapján, illetve az örökbefogadói falon – az állatkert területén – feltüntetjük neved, mint büszke örökbefogadó szülő. Minden örökbefogadó szülőt meghívunk az évente egyszer megrendezésre kerülő Nevelőszülők Napjára.

*18 év feletti örökbefogadóknál a Bronz fokozatú, Ezüst fokozatú, illetve Arany fokozatú örökbefogadás elnevezés él.

Cégek számára

Támogassa cége is a Pécsi Állatkert misszióját!

 A Pécsi Állatkert a modern állatkertekhez hasonlóan közcélú feladatot lát el, jelentős szerepet vállal a természeti oktatásban, nevelésben, a környezetvédelmi célok elérésében, veszélyeztett fajok fennmaradásában.

A Pécsi Állatkert értékei a város és a régió értékei is, küldetésünk egy olyan jövő megteremtése, amelyben az ember ismeri és tiszteli a természet értékeit, hétköznapjaiban cselekedeteit a fenntarthatóság határozza meg.

Amennyiben cége, vállalkozása fontosnak tartja az állatkert által képviselt értékeket és lehetőségei engedik kérjük, támogasson minket! Pénzbeli támogatásával közcélú feladataink ellátáshoz, oktatási tevékenységünk kiterjesztéséhez, a nálunk élő fajok tartási, takarmányozási körülményeinek fejlesztéséhez és környezetük gazdagításához járulhat hozzá.

Partnereink támogató segítségét oklevél formájában köszönjük meg és büszkén számolunk be az állatkertben és felületeinken a segítségnyújtásról, továbbá szeretettel várjuk képviselőjüket az évente megrendezésre kerülő örökbefogadók napján!

A támogatás 1 évig érvényes.

Amennyiben szponzoráció keretében komplex, hosszabb távú együttműködés keretében segítenék az állatkert működősét kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az info (kukac) pecszoo.hu e-mail címen!

Családbarát hely ZooLive gomb