Oldal kiv√°laszt√°sa

Kedves Látogatóink!

ParaZoo programunk átmenetileg szünetel!

Megértésüket köszönjük!

Építsd csapatodat egyedülálló környezetben, a Pécsi ZOO-ban!

A jó csapatépítéshez nem kell más, mint izgalmas környezet, minden érzéket és képességet megmozgató feladatok, zárt cipŇĎ, egy kalandos sztori, valamint játékos kedvŇĪ, elszánt emberek.

Paralány, a fura lány, aki fogékony a kalandra és az izgalmakra, az állatkertbe költözött, hogy megtaláld és megmenthesd! Hozta magával barátait, s összesúgott a park állataival, hogy szórjanak szét titkokat a Misinán, amelyek majd megnehezítik a küldetésre induló mentŇĎcsapatok dolgát.

“Az a célunk, hogy az elszórt titkok megoldásával fejlesszük a állatkerti látogató csoportok különös képességeit, hogy így szervezŇĎdjenek sokaságból csapattá!” – mondta hangzatosan a fura lány, s közben arra gondolt, hogy ez bizony jó móka lesz!

Egyedülálló környezetben várunk téged a Pécsi Állatkert és a Speckó csapatépítŇĎ játékára!
Szervezzétek magatokat! Járjátok be az állatkertet kalanddal! Oldjátok meg a hét állomáshelyen szervezett, minden érzékszervre ható, játékos feladatokat! Találkozzatok a kontinensek állataival, érdekes emberekkel, s mentsétek meg a fura lányt!

A csapatépítŇĎ játékhoz legalább 3 tagú csapat elŇĎzetes regisztrációja szükséges! Kérjük, hogy a zavartalan lebonyolítás érdekében a regisztrációt legalább 1 héttel a játék tervezett idŇĎpontja elŇĎtt végezzék el!

Regisztráció


Kapcsolati és számlázási adatok


Csomag kiválasztása


Adatkezelési hozzájárulásTovábbi üzenet


További információ:
zooped@pecszoo.hu

Csal√°dbar√°t hely ZooLive gomb