Oldal kiv√°laszt√°sa

ParaZoo ūüĎĽ

Kedves Látogatóink!

ParaZoo programunk √°tmenetileg sz√ľnetel!

Meg√©rt√©s√ľket k√∂sz√∂nj√ľk!

√Čp√≠tsd csapatodat egyed√ľl√°ll√≥ k√∂rnyezetben, a P√©csi ZOO-ban!

A j√≥ csapat√©p√≠t√©shez nem kell m√°s, mint izgalmas k√∂rnyezet, minden √©rz√©ket √©s k√©pess√©get megmozgat√≥ feladatok, z√°rt cipŇĎ, egy kalandos sztori, valamint j√°t√©kos kedvŇĪ, elsz√°nt emberek.

Paral√°ny, a fura l√°ny, aki fog√©kony a kalandra √©s az izgalmakra, az √°llatkertbe k√∂lt√∂z√∂tt, hogy megtal√°ld √©s megmenthesd! Hozta mag√°val bar√°tait, s √∂sszes√ļgott a park √°llataival, hogy sz√≥rjanak sz√©t titkokat a Misin√°n, amelyek majd megnehez√≠tik a k√ľldet√©sre indul√≥ mentŇĎcsapatok dolg√°t.

“Az a c√©lunk, hogy az elsz√≥rt titkok megold√°s√°val fejlessz√ľk a √°llatkerti l√°togat√≥ csoportok k√ľl√∂n√∂s k√©pess√©geit, hogy √≠gy szervezŇĎdjenek sokas√°gb√≥l csapatt√°!” – mondta hangzatosan a fura l√°ny, s k√∂zben arra gondolt, hogy ez bizony j√≥ m√≥ka lesz!

Egyed√ľl√°ll√≥ k√∂rnyezetben v√°runk t√©ged a P√©csi √Āllatkert √©s a Speck√≥ csapat√©p√≠tŇĎ j√°t√©k√°ra!
Szervezzétek magatokat! Járjátok be az állatkertet kalanddal! Oldjátok meg a hét állomáshelyen szervezett, minden érzékszervre ható, játékos feladatokat! Találkozzatok a kontinensek állataival, érdekes emberekkel, s mentsétek meg a fura lányt!

A csapat√©p√≠tŇĎ j√°t√©khoz legal√°bb 3 tag√ļ csapat elŇĎzetes regisztr√°ci√≥ja sz√ľks√©ges! K√©rj√ľk, hogy a zavartalan lebonyol√≠t√°s √©rdek√©ben a regisztr√°ci√≥t legal√°bb 1 h√©ttel a j√°t√©k tervezett idŇĎpontja elŇĎtt v√©gezz√©k el!

Regisztráció


Kapcsolati és számlázási adatok


Csomag kiv√°laszt√°sa


Adatkezelési hozzájárulásTov√°bbi √ľzenet


További információ:
Nagy Antal
zooped@pecszoo.hu
+36-30-290-7756

Csal√°dbar√°t hely ZooLive gomb