Oldal kiválasztása

Partnerség

A megújult Pécsi Állatkert nem csak Pécs és Baranya, hanem a Dél-Dunántúl meghatározó turisztikai és szabadidős célállomása, amelyet a nyitást követő fél évben már több, mint 150.000 látogató keresett fel. A Pécsi Állatkert azonban több, mint egy idegenforgalmi attrakció. Küldetésünknek tekintjük, hogy a természetvédelemben, természeti nevelésben és a tudatos, fenntartható fejlődéssel összefüggő szemléletformálásban is kiemelt szerepet töltsünk be. Állatkertünk tagja a Magyar Állatkertek Szövetségének, ezen kívül pályázik az Európai Állatkertek és Akváriumok Szövetségének tagságára, amelyhez kapcsolódóan már több fajmegőrzési programnak is részesei lehetünk. 2016 októberében indított zoo-pedagógiai foglalkozásainkon 3 hónap alatt több, mint 800 gyermek vett részt és ismerte meg a természet szépségét és jellegzetességeit. Partneri kapcsolataink azonban túllépnek a természetvédelem, nevelés és fajmegőrzés mindennapi keretein. Több, társadalmi szempontból jelentős ügy kapcsán is törekszünk az együttműködések kialakítására: egészségmegőrzés, sport, kulturális programok mind megjelentek már az állatkert együttműködésében.

Amennyiben az Ön vállalkozása, intézménye, egyesület, alapítványa hasonló álláspontot képvisel és azonosulni tud céljainkkal keressen minket bizalommal a +36-20-266-19-08 telefonszámon, vagy a partner@pecszoo.hu e-mail címen.

Amennyiben vállalkozása számára üzleti célú megjelenést kíván biztosítani a Pécsi Állatkertben kérjük, tekintse meg reklámcélú ajánlatainkat!

Családbarát hely ZooLive gomb