Oldal kiválasztása

etterem

Étterem

A főépületben készételekkel, felnőtt- és gyerekmenükkel, szeszes italokkal, kávéval és egyéb ínyencségekkel várják vendégeinket a Diacell Kft. dolgozói. Jó idő esetén a terasz lehetőséget biztosít, hogy kellemes környezetben fogyassza el ételeit, italait.
Érdeklődni lehet: Diacell kft. / 06202573924

 

bufeBüfé

Ha elfáradna az állatkerti séta után, vagy a játszótér nyújtotta lehetőségek miatt megszomjazott, az állatsimogatóhoz vezető úton, a régi állatkert bejáratát idéző büfében felfrissülhet.
Érdeklődni lehet:  Diacell Kft. / 06202573924

ajandekAjándékbolt

A tigriskifutóval szemben, az egykori csimpánzházban kialakított ajándékboltunkban különféle plüss- és műanyag játékokkal, könyvekkel, saját gyártmányú pólókkal, bögrékkel, kulcstartókkal térhetnek haza vendégeink.
Az ajándékbolt egész évben várja vásárlóit, azonban december 1-től február 28-ig csak kedvező időjárás esetén, 10:00-14:00 között tart nyitva! A Főépületben, a jegypénztárnál, az ajándékboltétól eltérő kínálattal szintén lehetőség van emlékek, ajándéktárgyak vásárlására.

 

pelenkazoPelenkázó

Állatkertünk látogatói két helyszínen is találhatnak pelenkázási lehetőséget: a Főépület melletti látogatói mosdóban és az állatsimogató mellett kialakított mosdóban is találhatnak  erre megfelelő lehetőséget a legkisebbekkel érkezők.

jatszoterJátszótér

Minden igényt kielégítő, hangulatos játszóterek várják a gyerekeket, fa elemekkel, faragott állatfigurákkal. Nagyobb méretű játszóterünk a kengurukifutó mellett, kisebb játszóterünk pedig az állatsimogató szomszédságában várja látogatóit!

liftLift

A Főépület adottságaihoz igazodva a kerekesszékkel rendelkező látogatóknak és a babakocsis vendégeknek szeretnénk segítséget nyújtani, hogy a felső szinten található terrárium gyűjteményi részeit is meg tudják tekinteni.

oktatasOktató- és rendezvényterem

A Főéület emeletén található, 45 fős oktatótermünk rendelkezik minden olyan technikai adottsággal, amelyek segítségével az oktatási ajánlatunkban feltüntetett órákat le tudjuk bonyolítani számos szemléltető eszköz, ill. élőállat segítségével. Saját mellékhelyiséggel rendelkezik, elkülönítve a látogatói tértől.
Kisebb céges tréningekhez, továbbképzésekhez ajánljuk még, ahol fontos, hogy aktív kikapcsolódási programot is nyújtsanak a résztvevők számára, az állatkert adta környezet keretein belül.
Bővebb információt és ajánlatot az info@pecszoo.hu e-mail címen kaphat!

szulinapSzülinapi party

Kicsi a lakás és túl sok a gyerek barátja? Nem tud már jobbat kitalálni, mint a székfoglaló? “Vaduljon el” az állatkertben és tegye emlékezetessé gyermeke szülinapját zoopedagógus kollégánk segítségével!

Bővebb információ: http://pecszoo.hu/szuletesnap/

wifiWIFI

Ingyenes WIFI-csatlakozási lehetőség csupán a Főépületben érhető el! Látogatása során keresse a pecszoofreewifi jelzésű, jelszó nélküli csatlakozási lehetőséget!

elsosegelyElsősegélynyújtó hely

A pénztáraknál kérhet erre vonatkozóan segítséget kisebb sérülések esetén.

ikonok-01_kicsiKürtöskalács

Az állatkerti sétában elfáradva, a látogatóknak lehetőségük van frissen készült nassolni valót vásárolni. A kürtöskalácsos faházikóban, faszénen sült, tojásmentes kürtöskalács várja az édesszájúakat, méghozzá többféle ízben.
Érdeklődni lehet: Csetényi Róbert 06 70 424 7300

ikonok-02_kicsiLátogatói fotózás

Az állatkertben szerzett kellemes élményeket egy egyedi, állatkertes kerettel ellátott fotó formájában haza is vihetik látogatóink. A látogatói fotózás helyszíne a Natura 2000 parkban, a Főépület mellett található faház és környéke.
Érdeklődni lehet: Szeibert Roland +36302351241; singulariskft@gmail.com

Családbarát hely ZooLive gomb